15 Şubat 2012 Çarşamba

Bir Kadının Çantasında Bulunması Gereken 10 Şey

Sibel TürkSokakta gezen kadınlara bakın hemen hemen hepsinin elinde, omzunda ya da kolunda bir çantaları mutlaka vardır. Bir sürü lüzumsuz şeyi doldurduğumuz bu çantalarımızda mutlaka bulunması gerekenler nelerdir, hiç düşündünüz mü?


Sibel Türk





1-Islak mendil:
Birçok işe yarayan muhteşem bir icattır. Akmış makyajı düzeltmekten tutun da tuvaletten sonra elleri daha temiz hissetmeye, yemekten sonra ağız silmeye, üstümüze bişey döküldüğünde çabucak temizlemeye, ayakkabı silmeye ve bunun gibi birçok işe yarayan bu araç çantanızda mutlaka olmalıdır.


2-Parfüm ya da deodorant:
Gün içerisinde ne zaman ihtiyaç duyacağınızı asla bilemezsiniz. Özellikle deneme boyu ürünler hem fazlaca yer kaplamaz hem de hayat kurtarabilir.


3-Not defteri ve kalem:
Unutmak istemediğiniz şeyleri not almak için... Ayrıca her an başka birisinin ihtiyacı da olabilir.


4-Hijyenik Ped:
Adet günüme daha var demeyin siz siz olun yanınızda en az bir adet pedi her zaman bulundurun, ne olur ne olmaz...


5-Ayna:
Saçı başı, kaşı gözü, ağzı burnu arada bir yoklamaktan kime ne zarar gelir ama değil mi? Mümkünse büyüteçli olanlarından olsun...


6- Cımbız:
Aman tanrım elinize batan bir bıyığınız mı oldu? Cımbızınız çantanızdaysa dert etmeyin, kurtulun gitsin...


7-Törpü:
Tırnağınızın bir köşesi minicik kırılıvermiş. Eğer törpülerseniz dibnden kırılmasını engellersiniz. Eğer törpünüz yanınızda değilse o kalkan yer bir yere takılıp tırnağınızın dibinden kırılmasına sebep olacak bu da sizi tüm tırnaklarınızı kısaltmak zorunda bırakacaktır.


8-İçinde bir miktar nakit ve bolca kredi kartı olan bir cüzdan:
Paranın ne zaman gerekeceği hiç belli olmaz. Herzaman yanınızda bir miktar nakit bulunduranızda yarar var. Ve vitrinde görüp bayıldığınız bir şey için de herzaman yeterli bakiyeli bir kredi kartı...


9-Cep Telefonu:
Onsuz bir hayat düşünülemez. Eğer şarjın yetmeyeceğini düşünüyorsanız şarj aletiyle birlikte... Konuşmasanız bile müzik dinlersiniz...


10-Yeterli malzemelerin olduğu bir makyaj çantası:
O gün sürdüğünüz ruj, oje, allık ve rimel mutlaka olmalı. Makyaj malzemelerinizin hayat kurtarıcı olduğunu ve beyaz atlı prensinize nerede rastlayacağınızın belli olmadığını asla unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder