15 Şubat 2012 Çarşamba

Özel Gecelerin Özel Modeli: TOPUZ

Özel Gecelerin Özel Modeli: TOPUZ, saç modelleri, mezuniyet töreniDavetlerin, mezuniyet balolarının, düğün ve nişan gecelerinin vazgeçilmez saç modeli kuşkusuz ki şık topuzlardır. Ancak bu telaşı yaşayan çoğu kadın model seçmekte zorlanır. Düğün, nişan ve mezuniyet sezonu açıldığından, biz de sizlere  birkaç alternatif sunarak işinizi biraz kolaylaştırmak istedik.





Yüzünüz ovalse ve sizin saçınızda da farklı tonlar yoksa, özellikle de kumral ya da koyu kumralsanız aşağıdaki gibi ne çok sıkı ne de gevşek bir model deneyebilirsiniz.
Saçınız topuz yapılamayacak kadar kısa ama siz ille de saçınızı toplatmakta kararlısınız çünkü her zamankinden farklı ve şık olmak istiyorsunuz… O zaman bu model tam size göre…
Bu model de saçları sarı ve platin tonlarında olanlar ve uzun boyunlu hanımlar için ideal, aksesuar olarak da ya resimdeki gibi taraklar ya da farklı süslemeler kullanabilirsiniz. Ancak kesinlikle koyu renkler seçmeyin.
Ense topuzlarından vazgeçemeyenler için de aşağıdaki şık modeli seçtik. Bu tarz topuzlarla sallantılı küpeler seçmeyi sakın unutmayın.
Bu modeli de mezuniyet töreni telaşı yaşayan genç kızlar için seçtik. Hem şık, hem masum hem de sevimli… Resimdeki tacın yerine siz elbisenize uyan bantlar ya da çiçekler de kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder