15 Şubat 2012 Çarşamba

Anında Sağlık, Bakım Ve Sosyal Destek Hattı

Anında Sağlık, Bakım Ve Sosyal Destek Hattı, eylem yalın, İvgen Sağlık ve Güvenlik Sistemleri, kişisel sağlık, connect cihazıİvgen Çağrı Merkezi “yaşlı, genç, kadın, erkek, çocuk, engelli gibi ayrım yapmadan tüm insanların sağlık ve güvenlik anlamında teknik destek ile evlerinde, işyerlerinde emniyetli, huzurlu yaşamlarını desteklemek üzere hizmet veriyor.


Haber- Röportaj: Eylem Yalın




Telefon hattına bağlanan ve çağrı merkezi ile direk iletişim kurmayı sağlayan PiperFon Connect cihazı ile üyelerine 7/24 iletişim desteği veren İvgen Sağlık ve Güvenlik Sistemleri’nin  Genel Koordinatörü Elif Sabahan Ayaz Sağlık&Yaşam Dergisi okuyucularına konu hakkında bilgi verdi.


37. Ülke Türkiye
İvgen Sağlık ve Güvenlik Sistemleri 2009 Ekim ayında kuruldu. Dünyada 36 ülkede bulunan sağlık ve güvenlik ürünleri 37’inci ülke olarak Türkiye’ye geldi. Ağırlıklı işimiz kişisel sağlık. Kişilerin evlerinde veya mekânlarında daha rahat, huzurlu ve sağlıklı yaşam imkanı sunuyoruz.
7/24 Sağlık Ve Güvenlik Hizmeti
Connect cihazı bizim ana panelimizdir. Bu cihaz kişinin boynunda veya bileğinde taşıyabileceği, sadece bir telefon hattına bağlı olan, üzerinde kristal ses berraklığı ile karşılıklı iletişimi sağlayan bir sistem. Evinde bu ana panel olan kişilerin 7/24 sağlık ve güvenlikleri bir çağrı merkezi tarafından destekleniyor. Çünkü kişiler cihazı aldıkları zaman kendilerine ait özel sağlık geçmişleri, bütün iletişim bilgileri ekranlara kaydediliyor ve butona basmaları anında çağrı merkezimize sinyal geliyor. Sinyalle birlikte kişinin tüm geçmiş bilgileri, kontak kişiler- sağlık geçmişi her şey anında ekranda görülüyor. Kişi sağlıkla ilgili destek isteyebilir. Randevu alma, acil durum örneğin; kayıp düşme, ambulans ihtiyaç duyulması ya da sosyal destek taksi çağırma, sinema seansı, temizlikçi firma istekleri,  yalnızlıktan korkma yanında bir ses duyma istediğinde butona basıp ‘Ben biraz tedirginim’ de diyebilir. Çünkü hedef kitle ağırlıklı evinde yalnız yaşayıp, sağlık anlamında da biraz tedirgin olanlar… Bunun yanısıra ailece yaşayıp kendini güvende hissetmek isteyen, çocuklu veya bekârlar için de ideal. Ancak bu ürün dünyada ağırlıklı olarak yaşlıların huzur evlerine gitmemesi, evlerinde sağlıklı ve mutlu yaşamaları için kullanılıyor.
Dünyada 5 Milyon Üye
Eğer acil destek durumuysa İstanbul şartlarında zaman  vermek zor ama çağrı merkezi olduğumuz için önceliğimiz var. Telefon veya internet üzerinden talepler hemen çözülür ve geri dönüş yapılarak üyeler bilgilendirilir. Üç bin kişiye yakın üyemiz var. Bizim için önemli olan insanların bunu kullanıp tavsiye etmesidir. Tüm dünyada 36 ülkede yaklaşık beş milyon kişi tarafından kullanılıyor ve her yıl yaklaşık dört yüz beş yüz bin adet de artış oluyor çünkü ürünler kullanıcıya gerçekten yalnızlığı, stresi ve sağlıkla ilgili tedirginliklerini unutturuyor. Hatta insanlar boyunlarında düğmeleri olmadan kendilerini yalnız hissetmeye başlıyor. Bu bir güvence haline geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder