15 Şubat 2012 Çarşamba

Stresle Baş Etmenin En Keyifli Yolu Güzelleşmek!

İş hayatının, eşler arası yaşanan problemlerin, çocukların eğitim sorunlarının, trafiğin, ekonomik sıkıntıların ve daha birçok etkenin yarattığı stres sinir sistemini, solunum sistemini, kalp-damar sistemini... kısaca tüm vücudu alt üst ediyor.






Hayatımızı kabusa çeviren stres, canlı, zinde, bakımlı görünümü de yok ediyor. Karşı karşıya kaldığımız olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmak belki mümkün değil ama ihmal ettiğimiz bakımları yaparak, canlandırıcı etkisi olan yöntemleri uygulayarak zinde kalmak ve kendimizi daha iyi hissetmek elimizde. Canlı parlak bir cilt, dinlenmiş, rahatlamış bir vücut ve genç bir görünüm özgüveninizi yerine getirecektir. Bu da hayata daha sıkı sarılmanızı ve her yeni güne enerjik başlamanızı sağlayacaktır.


 


 


Medikal Cilt Bakımı ile cildiniz yenilensin…


Güzellik ve bakım seanslarına cilt bakımı ile başlayabilirsiniz. Rüzgar, güneş, soğuk gibi dış etkenlerin, kullanılan kozmetiklerin ve elbette stresin cilt üzerindeki olumsuz etkilerini giderip, cildinizin rahat bir nefes almasını sağlamak size çok iyi gelecektir. Hem de aynadaki görüntü sizi memnun edecektir


Oksijenin gençleştirici etkisini siz de hissedin…


Hayatımızı sürdürmedeki baş aktör oksijen, teknolojinin yardımıyla çok amaçlı bir hayat iksirine dönüşüyor. Oksijen terapi; vücutta su tutulumunu azaltan, cildi temizleyen, kasları rahatlatarak ağrı ve yorgunluğu azaltan, metabolizmayı hızlandıran, stres ve endişe duygusundan uzaklaştıran bir sistem. Terapi, iş yaşamının ve günlük hayatın yarattığı gerginlikten kurtarırken, derinleşmemiş kırışıklıklar ile cilt lekelerinin de azalmasını sağlıyor. Özel oksijen küründen yararlananlar, oksijenin gençleştiren etkisini terapinin bittiği andan itibaren hissetmenin keyfini de yaşıyor.


45 dakikada rahatlayın…


Artan stres nedeniyle kendinizi yemeye vermiş, spora zaman ayıramamış olabilirsiniz. Günümüzde uygulanan pratik ve etkili yöntemlerle fazla kilolardan bölgesel incelme uygulamaları ile kurtulmak artık çok kolay. Bu uygulamalardan sonra cildi sıkılaştırmak ve forma sokmak için yapılacak masajlar aynı zamanda sizin rahatlamanızı da sağlayacak.uzman ellerde yapılacak inceltici ve şekillendirici masajlardan bu amaçla yararlanmanız mümkün.


45 dakika süren, susam, şeftali ve ceviz yağları ile uygulanan rahatlatıcı masaj özellikle ayak altlarına uygulanarak tüm vücudun sinir sistemini uyarıp genel bir rahatlama sağlayıp dolaşım sistemini hızlandırıyor. Sorunlu bölgelere, vücut sıkılaştırıcı özel kremler eşliğinde 1 saat uygulanan selülit masajı ise pürüzlü görünümü hafiflettiği gibi dolaşımı da hızlandırarak enerji veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder