15 Şubat 2012 Çarşamba

Genç Görünmenin Sırrı Gülümseyişinizde Saklı

Çağdaş Kışlaoğluİsteyin, gülüşünüz bilgisayarla “size özel” tasarlansın. Sizi olduğunuzdan daha genç gösterecek güvenli bir gülümseyişe kavuşun.



Çağdaş Kışlaoğlu
Diş Hekimi





Modern yaşamı bir hayli kolaylaştıran ileri teknoloji, her alanda olduğu gibi diş estetiği alanında da büyük yenilikler ve hasta açısından ciddi kolaylıklar sağlıyor.


Sanatçı titizliğiyle harikalar yaratılıyor…
Estetik diş hekimliği, temelde diş hekimliğinin tüm branşlarını kapsar. Estetik diş hekimliğinin ortodonti (tel takma), diş eti sorunları, implant tedavisi, porselen kaplama gibi birçok branşı bir çatı altına toplar. Estetik diş hekimlerinin, ağızda sağlık problemi çözüldükten sonra hastanın yüzüne bakıp estetik eksikliklerini saptayarak hastaya yeni bir gülüş dizayn edilir.


Diş estetiğinde kişiye yalnızca güzel bir gülüş kazandırmanın değil, uygulanan protezin aynı zamanda fonksiyonel oluşu da önemlidir.


Daha güzel bir gülüş için…
Ağız ve dudak bölgesi, yüzde yaşlanma etkilerini en fazla belli eden yerlerdir. Dişlerde yapılan estetik çalışmaların, kişiyi genç göstermesinin yanı sıra, özgüveni de olumlu yönde etkiler. Sağlıklı gülümseyen kişiler sosyal ve iş yaşamlarında daha başarılı olurlar.


Gülüşünüz ileri teknolojiyle tasarlanıyor…
Diş estetiğinde CAD-CAM yönteminin çok talep gören yöntem. CAD-CAM (computer aided design-computer design-computer aided manufacturing) bilgisayar yardımlı dizayn anlamına geliyor.



Dişlerinin görünüşünden ve gülüşünden memnum olmayan kişiler, bu ileri teknoloji porselen sistemleri ile kendilerine özel, istedikleri doğal dişlere ve gülüşe sahip olabiliyorlar. Bu yöntemde dişlerde yapılan hazırlığın sonrasında bir ölçü alınıyor ve alınan ölçüden elde edilen bir modelin optik ölçüsü alınarak bilgisayar ortamına aktarılıyor. Daha sonra dişlerin dizaynı diş hekimi tarafından bilgisayar ortamında yapılıyor ve dişler bilgisayarlı freze tekniği ile özel hazırlanmış porselen bloklardan oluşturuluyor. Bu sistemde kullanılan porselenin alt yapısında kristal veya zirkonyum bulunuyor böylece mükemmel estetik kalite ve doğallık yakalanıyor.



İstenirse kişiye bir günde yeni bir gülüş kazandırılabilir, zamanın çok kıymetli olduğu bu dönemde kişiler için büyük bir avantajdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder