15 Şubat 2012 Çarşamba

Kaş,Göz,Dudak SOBE!

Kaş, Göz, Dudak SOBE!Yüz hatları, kaş, göz ve dudak biçimleri,kişinin sadede güzellik sınırlarını belirlemiyor. Aynı zamanda onun kişiliği hakkında ipuçları da veriyor.





O halde yeni tanıştığın birinin sana göre arkadaş olup olmadığını anlayabilmen için aylarca uğraşmana gerek yok. Yüzüne bak; Hemen anla!


Gerçek bir dost arıyorsan kaşlarına bak!


Kaşları kalkık olan insanlar, zor durumda gördükleri herkesin yardımına koşarlar. O yüzden böyle bir arkadaşa sahipsen çok şanslısın. Ne zaman birinin omzuna yaslanıp ağlamak ya da dertleşmek istersen, onu hemen yanında bulursun.


Kaşı düşük olanlar(Göz ile kaş arasındaki mesafe çok az) biraz meraklıdırlar. Diğer insanların hayatlarında olan biten her şeyi merak ederler. Bu yüzden de pek çok insanla tanışmak isterler ve kolay arkadaşlık kurarlar.


Omzunda ağlayabileceğin birini arıyorsan gözkapağına bak!


(Gözleri kapalıyken kirpik çizgisinin duruşuna göre, düz mü yoksa yuvarlak mı?) Eğer kirpik çizgisi yuvarlaksa, bu, o kişinin sevecen, merhametli ve sakin bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir. Senin hissttiklerini çok iyi anlar. Kirpik çizgisi gözlerin kapalıyken dümdüzse, diğer insanlar acı çekerken o, oradan uzaklaşır. Tabii bu, onun bencil biri olduğu anlamına gelmez. Sadece kendini senin yerine koyamaz ve böyle bir durumda ne yapacağını bilemez.


Bir koruyucu melek arıyorsan gözlerinin alt çizgisine bak!


(Gözün altındaki kirpik çizgisine göre, yuvarlak mı,düz mü?) Gözleri açıkken alt kirpik çizgisi yuvarlaksa, problemlerine çözümler sunamayabilir. Ama kendini senin için ortaya atar ve mücadele eder. Öncelikle kimselerin senin arkandan konuşmasına izin vermez.


Eğer alt kirpik çizgisi birazcık düzse, senin isteklerine kendininkilerden daha çok önem verir, ama kirpik çizgisi dümdüzse her zaman senin onu korumanı bekleyecektir.


Açık sözlü birini arıyorsan burnuna bak!


(Burnunun ucuna bak,dar mı,geniş mi?Burun deliklerini dikkate alma)


Acımasızca düşündüğü herşeyi yüzüne karşı söylemesini istiyorsan, fındık burunlu insanlarla arkadaşlık kurmalısın. Bu kişiler, karşı tarafın hatalarını bulmak için yaratılmışlardır. Tabii eleştiriye tahammülün yoksa bu kişilerden uzak durmalısın...


Geniş burunlu insanlar, genellikle seni olduğun gibi kabul eder ve öyle severler. Çok büyük bir hata yapmadığın sürece affedicidirler ve kolay kolay bozulmazlar.


Neşeli ve hayat dolu birini arıyorsan dudaklarının köşesine bak!


(Dudakları kapalı olmalı ve gülmemeli)


Doğal haliyle gülümser gibiyse ve dudaklarının kenarları yukarı kıvrılmışsa, doğuştan optimist, yani iyimser birini buldun demektir. Kendisi tam bir Polyanna’dır.


Eğer dudaklarının kenarı aşağı dönükse, pesimist bir kişiliğe bakıyorsun. O, herşeyin en kötüsünü düşünür. Belanın herzaman onu bulacağına inanır.


Yumuşak huylu birini arıyorsan boynuna bak!


İnce ve uzun boyunlu biri, sen, birlikte kurduğunuz planları değiştirsende asla kapris yapmaz. Herzaman anlayışlıdır;baskıdan hoşlanmaz. Kısa ve kalın boyunlu insanlar ise çok inatçı olurlar. Böyle bir kişi anlaştığınız saatte senin yanında göremezse, bunun acısını senden fena çıkartır. Üstelik iyi bir dinleyici değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder