15 Şubat 2012 Çarşamba

Meyve Diyetiyle Zayıflayın


Meyve Diyetiyle ZayıflayınHazımsızlık sorunu için yeşil meyveler tüketin…






Yaz aylarıyla birlikte pazarları renklendiren mevsim meyveleri obezitelerin diyet yapmasında büyük kolaylık sağlayacaktır.Mmeyveleri seven, ancak hep kilolardan yakınanlar 12 günlük meyve diyeti ile sağlıklı bir şekilde kilo verebilir.



Obezitelerin buzdolabını mevsim meyveleriyle doldurması iyi bir tavsiyedir. Şeftali, karpuz, kavun, kayısı, kiraz, elma, çilek, üzüm gibi meyveler, gün içerisinde kaybedilen su ve mineral tuzları geri kazandırıyor. Genç ve güzel kalmanız için gerekli vitamin ve antioksidanları bol miktarda içeren meyveler, lif açısından da zengin olduklarından bağırsak sisteminiz düzene girebilir.  



Böylece vücudunuzdaki toksinleri, yani zararlı maddeleri rahatlıkla dışarı atabilirsiniz. Meyve diyeti ile hem fazla kilolarınızdan kurtulup, hem de sağlık ve güzellik kazanacaksınız.



Yeşil meyve diyeti



Diyetin ilk üç gününde yeşil elma, az olgunlaşmış muz, kivi, armut, ananas, salatalık gibi yeşil meyve ve sebzeler yenilebilir. Az miktarda şeker ve lif içeren bu meyveler, yeni beslenme düzenine yavaş yavaş alışmayı sağlıyor. Böylelikle ani beslenme değişikliğinin neden olduğu kabızlık ve şişkinliğe maruz kalınmıyor.  



Tüm meyveler
Diğer üç günde kayısı, şeftali, kavun, pembe greyfurt, portakal ve muşmula gibi vitamin ve şeker açısından zengin sarı meyvelerle ağırlıklı beslenilebilir. Bundan sonraki üç gün boyunca diyette karpuz, çilek, vişne, kırmızı üzüm gibi kırmızı meyveler ağırlıkta olacak. Son üç gün boyunca ise tüm meyvelerden karışık olarak yenilebilir. Ayrıca üç değişik meyve kokteyli de tatlı ihtiyacını karşılamaya yardımcı olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder