15 Şubat 2012 Çarşamba

Burçlara Göre Anneler

Burçlara Göre AnnelerAstroloji uzmanlarına göre annelerin burçlarına göre şekillenen karakterleri, çocuklarını eğitmede önemli rol oynuyor.





Balık burcu annesi kendini çocuklarına adarken, aslan burcu annesi ise saygı konusunda çok hassas... Koç burcu annesi masalcı, ikizler burcu annesi eğlenceli, başak burcu annesi disiplinli... İşte burçlara göre anneler:


KOÇ BURCU
Çocukla çocuk olan, pratik çözümcü, oluşturucu ve masalcı bir annedir. Çocuklar için mükemmel bir oyun arkadaşıdır. Anlatacağı birbirinden güzel masallarla çocuklarını eğlendirerek öğreten bilinçli bir annedir. Belki disiplin sağlamak için ısrar edebilir ama öfkesini de çabuk unutur.


BOĞA BURCU
Genelde sakin bir yapıya sahiptir. Çocukları büyüdükçe tatlı sert olsa da şefkatli ve koruyucudur. Çocuklarını disiplinle yetiştirmek isterler. İtaatsizliğe ve düşüncesizliğe dayanamazlar. Yıllar onu anne imajından kurtarıp çocuklar için iyi bir arkadaş kılacaktır.


İKİZLER BURCU
Güler yüzlü ve oldukça eğlencelidir. Çocuklarını çok sever ama onların kendisini kısıtlamasına izin vermez. Sevgisini kanıtlaması da zor olmaz. Çocukları onu örnek alıp bağımsızlıklarına düşkün, hayal gücü kuvvetli kişiler olur. Hoşgörülü olmasına rağmen ders konusunda başarı bekler.


YENGEÇ BURCU
Fedakar bir anne, çocukları için güçlü bir dayanak, güvenilir bir sığınaktır. Aile, onun için çok önemlidir. Sıcak yuvasının odağı çocuklardır. Her türlü rahatı sağlar. Bu bazen zararlı olabilir, çocuğun diş dünyaya uyumunu zorlaştırır.


ASLAN BURCU
Çocuklarının çok üstüne düşmez. Onların hatalarını görmez, ama, sıra kendisine duyulacak saygıya gelince sertleşebilir. Kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmez, iş hayatını ve çocukları ile ilişkilerini dengeli bir biçimde yürütür. Çocuklarıyla arkadaş olur. Ancak söz dinlemeyi de öğretir.


BAŞAK BURCU
Çok çabuk çocuk sahibi olmak istemez. Annelik duygusunu tatmin etme ihtiyaçları neredeyse yok gibidir. Ama anne olduğunda da disiplinli ve titizdir. Başak Burcu annelerinin çocuklarını asla ortalıkta kirli dolaşırken göremezsiniz. Şakacı ve nazik, tatlı bir havası vardır. Çocuklar onlara güvenir ve sevildiğini bilir.


TERAZİ BURCU
Onun için çocukları eşinden sonra gelir, ama, çok sevecen ve şefkatli bir annedir. Gerektiğinde serttir. Çocuklarını hiçbir zaman ihmal etmez. Anne olmayı büyük olasılıkla eşi istediği için istemiştir. Çocuklar eşini dinlemezse öfkelenir, çocukların babasına saygısızlık yapmasına izin vermez.


AKREP BURCU
Çocuklarına pek sevgisini göstermeyebilir. Onların yüksek hedefleri olmasını ve çabalamasını ister. Onları zor durumlara karşı hazırlar ve mücadeleyi öğretir. Çocuklarının yeteneklerinin körelmesine izin vermez. Ama onların kusurlarını da görmez. Evlatlarının mutlu olmasını engelleyen eşi bile olsa hakkından gelir.


YAY BURCU
Çocuklar için iyi bir arkadaştır. Önceleri anne olmaktan biraz korksa da sonra öğrendiği bu işi çok iyi yapacaktır. Çocuklarını kendi karakteri gibi dürüst ve neşeli olarak yetiştirir. Bazen patavatsız sözler sarf eder ve çocuklarını kırabilir. Ama bunu çok tatlı bir cazibeyle atlatır.


OĞLAK BURCU
Terbiyeli, görgülü çocuklar yetiştirmek ister. Çocuklarını şımartmaktan yana değildir. Çocuklarıyla ilgilenir, onları dinler, ama öpücükler dağıtmaz. Çocuklar özgürlükleri için mücadele ettiğinde aralarında gerginlikler olabilir. Çocuklarını kaybetme ile karşı karşıya kalırsa inadından vazgeçip onları tercih eder.


KOVA BURCU
İlk önceleri annelik onları şaşırtır. Kendini ve tüm hayatını o küçük insana adamak zor gelebilir. Genelde çocukların üstüne aşırı düşmez. Onların yaptığı her şeyi doğal karşılar, pek cezalandırmaz. Sevgi gösterileri yapan bir anne değildir. Ev ödevlerine yardım etmeyi sever. Neşeli bir kişidir.


BALIK BURCU
Çocuklarına düşkündür. Küçüklüğünde mahrum kaldığı her şeye onların sahip olmasını ister. Bunun için deyim yerindeyse saçını süpürge eder. Aşırı hoşgörülü olması, onların üzerinde disiplin kurmasını zorlaştırır. Bu yüzden zorluklar yaşayabilir. Çocukları yuvadan ayrılırken en fazla zorlanan anneler Balık Burcu anneleridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder