15 Şubat 2012 Çarşamba

Güneşi Teninizde Hissettirin

güneş, cilt, deri, güneşlenmek, sağlıklı bronzlaşma, hızlı bronzlaşma, bronz makyaj, güneş pudra, güneş makyajYaz geliyor… Bembeyaz teninizle, bronz tenli insanların arasında sırıtmak istemiyorsanız siz de ambalajlı güneşten faydalanacak ve güneşsiz bronzlaştırıcılardan ve bronz tonlardan destek alacaksınız demektir. Tek bir adımda güneşin altın rengini yüzünüze ve vücudunuza taşıyan fondöten ve pudralar, kolayca kalıcı bir bronzluk sağlayan hızlı bronzlaştırıcılar ve son dokunuş için pırıltılı kremler…  Ama nasıl kullanacaksınız?





Bronz makyaja hazırlık


Her şeyin olduğu gibi bu işin de bazı püf noktaları var. Aksi takdirde doğal bir bronzluk yerine parça parça lekeli bir tenle baş başa kalmak işten bile değil. Öncelikle cilt bronz makyaj için iyice hazırlanmalı. Hazırlık için yapılabilecek en etkili şey peeling. Özellikle hızlı bronzlaştırıcı kullanacaksanız, bir sonraki ölü derilerin atılma evresini geciktireceğiniz için bronzluğunuzun daha uzun dayanmasını sağlayabilirsiniz. Bronzlaştırıcı ürünü temiz ve kuru cildin üzerine, avuç içlerinizle geniş daireler halinde uygulayabilirsiniz.


Altın bir ten


Bronzlaştırıcı fondöten ve pudraların uygulanmasına gelince… Tabii ki en önemli kural temizlenmiş, ölü derilerden arındırılmış ve iyi bir şekilde nemlendirilmiş cilde uygulamak. Bu konuda dikkat edilmesi gereken diğer önemli bir nokta da, makyajın aydınlık bir yerde, yeterli bir ışık altında yapılmasıdır. Farlar, rujlar ve diğer makyaj malzemeler söz konusu olunca tüm makyözler altın pırıltıları içeren farlarla parlatıcıların, bronz tenle çok iyi gittiği düşüncesini paylaşıyor. Senenin modası su yeşili ve turkuaz farlarla gözlerinize çarpıcı bir bakış kazandırmanız mümkün.


Vücuda makyaj


Kısa bir zaman öncesine kadar vücudumuzu güneşsiz bronzlaştırmak istediğimizde tercih edebileceğimiz iki seçenek vardı; ya solaryuma girmek ya da oto bronzlaştırıcıları kullanmak. Şimdi, vücut için özel fondötenler, pudralar ve renkli spreyler var. Özellikle renkli spreyler, birkaç dakika içinde muhteşem bronz bir vücuda sahip olmanızı sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder