15 Şubat 2012 Çarşamba

Risk Almadan Lifting ile Gençleşin!

Risk Almadan Lifting ile Gençleşin,litfing,genclesin,estetik ve guzellik,estetik,guzellik,Dr. Melike Külahçı,Melike Külahçı Sizi yorgun ve yaşlı gösteren çizgilerinizden, güneşin zararlarından kolayca kurtulun, üstelik ameliyatsız ve sadece 1 saatte…
Dr. Melike Külahçı





Yüz liftingi nedir?
Yüz liftingi yaşlanma, sık sık kilo alıp  verme  aşırı  mimik hareketleri, UV ışınları yoğun  yağlanma gibi nedenlerden dolayı yüzde oluşan sarkma,  gevşeme ve kırışıklıkları,  mevcut deformasyonları önleyen bir yöntemdir.


Yüz liftingi cerrahi bir operasyon mudur?
Kesinlikle cerrahi bir operasyon değildir. Deri altına herhangi bir enjeksiyon uygulaması yapılmaz.


Yüz liftingi nasıl yapılır?
Özellikle bu konu için geliştirilmiş özel bir cihazla gerçekleştirilen uygulama, sarkmış yüz kaslarına egzersiz etkisi yaparak cildin gerdirilmesini sağlar.  Uygulama sırasında hiçbir acı hissedilmez. Herhangi bir cerrahi müdahale yapılmadığı için iyileşme süreci, morarma, ağrı-sızı yoktur.


Yüz liftingi uygulaması kimlere yapılabilir?
Genellikle yağlı ve karma ciltlilere ve özellikle çok sigara içen, bilinçsizce güneşlenen kişilere olmak üzere 30 yaş üstü herkes için tavsiye edilir. 


Yüz liftingi ifadeyi değiştirir mi?
Gerilme ve toparlanma anlamında çok canlı ve diri bir görünüm ortaya çıkar. Ancak bu çok doğal bir şekildedir. İnsanlar sizde çok olumlu bir değişiklik olduğunu fark ederler ama ne olduğunu anlayamazlar.


Son olarak bu uygulamayı destekleyici bir bakım var mıdır?
Yüz liftingi ile birlikte yapılacak c vitamini bakımı çok iyi sonuçlar verecektir. Akımlar ile birlikte cildin alt tabakasına kadar inen vitaminler cildinizi besleyerek sağlıklı ve esnek bir görünüm kazandırır. Bakımı yoğun nemlendirici bir maske ile tamamlamak, cildinizin güneşin tüm etkilerinden arınmasını sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder