15 Şubat 2012 Çarşamba

Mavi İle Yeşilin Kucaklaştığı Tatil Mekanı: Sapanca Aqua Apart Otel

Mavi ve yeşilin serinliğini, huzurunu, ferahlığını ve eğlencesini Sapanca Aqua da yaşamaya hazır mısınız? Dağlara bir adım yakınlıkta olmak, Sapanca Gölü’ne bir solukta inmek istiyorsanız Marmara Bölgesinin doğa harikası Sapanca da vazgeçemeyeceğiniz Sapanca Aqua Apart Otel sizleri bekliyor...



Yabancılık çekmeyeceğiniz, evinizin konforunda, akşam çayınızı doyumsuz sohbetle sevdiklerinizle yaşamak ve dinlendirici bir tatil geçirmek istiyorsanız Sapanca Aqua Apart Otel sizin için doğru bir seçim.
Her mevsim yüzme keyfinizi bilgisayar sistemiyle su sıcaklığı ve hijyen işlemleri sabit tutulan havuzlarda kış mevsiminde yüzerken yazın sıcaklığını hissedecek, denizde yada göldeymiş hissi ile yüzeceksiniz.
Yazın güneşlenmek ve serinlemek için öncelikle yüzme havuzunu tercih ediyorsanız, büyükler ve küçükler için ayrı ayrı olan havuzlarımız serin suları ve su oyunları ile sizleri bekliyor.
Sapanca Aqua sizleri, ıslak bir gün boyunca sırılsıklam eğlence ve heyecan dolu aktiviteler için bekliyor! Hepsi birbirinden eğlenceli ve heyecan dolu kaydıraklar tam size göre… Su kaydıraklarından kayıp çeşitli su oyunlarını oynayabileceğiniz cennet gibi bir havuz. Titrek suların renk oyunlarında kendinizle kucaklaşın..
Apart hotelimizde ihtiyacınız olan her imkanı bulabileceksiniz. spor aktiviteleri , sauna , kafeterya , restaurant , beach voley sahası , teniz kortu , fitness center , saunası açıkçası tüm aktiviteler aynı yer içerisinde sizlerin hizmetindedir.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder